Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Vama Veche, mereu fermecătoare. Motocicliști, vânt în plete și libertate la malul mării

ro

25 Apr, 2021 09:48 3389 Marime text

 
  • Mai sunt doar câteva zile până la 1 mai, iar Vama Veche începe să iasă din amorțeală, pregătindu-se pentru valul de turiști.

Vama Veche este iubită de oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale. În acest loc încă există o atmosferă prietenoasă. În Vamă, „prințul și cerșetorul” stau la aceeași masă, savurând o bere și ascultând acorduri de chitară. Pe strada principală stă Jaguarul, cântărețul rebel care a ajuns pe scena Românii au Talent și este un adevărat simbol al stațiunii. Motocicliști îmbrăcați în piele turează motoarele și stau la povești. Familii cu copii se plimbă pe plajă sau savurează o porție de pește pe malul mării.




Vama Veche este acea gură de aer proaspăt pentru cei care vor să evadeze din jungla orașului. Este un loc plin de povești. Un loc al libertății și al rebeliunii, o amintire frumoasă pentru mulți oameni. Este locul iubirilor de-o vară, al muzicii de calitate, al versurilor lui Tudor Chirilă. De fapt, Vama nu este doar un loc. Este mult mai mult. Este o emoție, o stare.

Vamaioții se bucură în acest weekend de o atmosferă liniștită, perfectă pentru relaxare. Plaja este aproape pustie. Multe terase și magazine sunt încă închise, însă asta nu i-a descurajat pe vamaioții sosiți în acest weekend la malul mării.

Mai multe imagini în „Galeria foto”.



Sursă foto: ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii