Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Constanța Atmosferă de weekend pe Faleza Cazinoului din Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

24 Feb, 2024 14:15 936 Marime text
În acest weekend însorit, temperaturile blânde și cerul senin au fost suficiente pentru a atrage un val de constăențeni dornici să profite de vremea prietenoasă.

Pe Faleza Cazinoului, constanțeni de toate vârstele au ieșit pentru a se bucura de aerul proaspăt și de priveliștea încântătoare a mării. Oamenii s-au plimbat simțind razele blânde ale soarelui pe chipurile lor.


Cu speranța că această vreme minunată va continua și în zilele următoare, locuitorii orașului Constanța se pregătesc să continue să se bucure de farmecul oferit de faleza Cazinoului, un loc încărcat de istorie și de energie pozitivă.


La malul mării, în intervalul 24.02.2024 ora 08:00 - 25.02.2024 ora 08:00, vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 11 și 20 de grade (cele mai coborâte valori în deltă) și minime ce se vor situa între 5 și 8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, în intensificare ziua, îndeosebi în zona de coastă. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.



Citește și:

Meteo ConstanțaVremea în acest final de săptămână, în Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii