Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Centrele comerciale din Constanța, deschise și în weekend

ro

02 Jan, 2021 14:37 3479 Marime text
  • Centrele comerciale din municipiul Constanța sunt, de astăzi, deschise și în weekend.
Constănțenii care nu au vrut o plimbare pe Faleza Cazinoului sau pe plajă au ales să-și petreacă timpul în centrele comerciale care sunt deschise, începând de azi, și în weekend.

Începând de astăzi, 2 ianuarie a.c., centrele comerciale funcționează și în zilele de weekend și de sărbătorile legale. Programul de funcționare se va încheia, cel mai târziu, la ora 21:00.
 
Activitatea unităților de alimentație publică de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă.
 
Acestea își vor relua funcționarea, dar doar pe terase, măsură care, de altfel, se aplică la nivelul întregului județ, întrucât recent a fost constatată oficial de CJSU rata de incidență de peste 3/1.000 locuitori pe județul Constanța.
 
Totodată, restaurantele vor fi deschise la interior doar dacă, la 14 zile de la constatarea incidenței peste 3/1.000 locuitori, aceasta va fi mai scăzută față de indicele amintit. Spre exemplu, dacă pe data de 14 ianuarie a.c. rata de incidență va fi între 1,5/1.000 și 3/1.000, atunci restaurantele vor fi deschise și la interior, la o capacitate de 30%.
 

Mai multe imagini în „Galeria Foto”.

Citește și:

Fotoreportaj: Primul weekend din 2021. Constănțenii au ieșit la terase

Fotoreportaj: Constănțenii, la plimbare pe plajele din Mamaia, în primul weekend din 2021
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii