Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este bine de ştiut şi de prezentat tuturor Cum arată un loc de joacă din Capitală comparativ cu unul din Constanţa (fotoreportaj)

ro

03 May, 2017 13:21 9076 Marime text
Într-un articol publicat la finalul lunii aprilie, în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentam un loc de joacă situat în cartierul constănţean Tomis Nord, la intersecţia străzilor Tulcei cu Ştefăniţă Vodă. Vă spuneam atunci că leagănele sunt distruse, iar toboganul nu prezintă niciun fel de siguranţă pentru micuţii care frecventează locul de joacă.



Iată că astăzi vă prezentăm un exemplu de „Aşa da!”. Numai că exemplul nu este de la noi, ci din... Bucureşti.



În Parcul Bordei din Capitală zona amenajată pentru copii îndeamnă la joacă şi la bună dispoziţie.  


 
ZIUA de Constanţa vă prezintă, prin intermediul unui fotoreportaj oglindă, cum arată locul de joacă din Parcul Bordei din Bucureşti, comparativ cu cel din Constanţa.
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Predeteanu Alexandru 03 May, 2017 20:24 Am stat in Tomis Nord, am copilarit pana la varta de 11,12ani far era mult mai frumos, cand a fost primul mandat al lui Radu Mazare, dar era un loc de joaca frumos, dar acum toti parlamentari ,primari si deputatii mananca banii si fac nimic. Sa le fie rusine ,daia pleaca lumea in strainatate, ei nu isi tin copii cu 20 € pe luna,cum ne chinuim noi,sa le fie rusine, ar trebui dati afara din parlament si primari. Va multumesc .