Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Coșmarul navetiștilor s-a mutat pe podul nou de la Agigea. Și la această oră se circulă bară la bară

ro

12 Sep, 2016 18:55 2252 Marime text
CNADNR a închis de astăzi podul vechi de la Agigea pentru ultimele reparații. O jumătate din locuitorii județului Constanța așteaptă cu sufletul la gură deznodământul unei oribile istorii ce durează deja de cinci ani și pune la grea încercare nervii navetiștilor.
 
Astăzi a fost prima zi în care traficul rutier a fost deviat pe podul nou de la Agigea, care trece prin Portul Constanța. Speranța constănțenilor s-a spulberat încă de la primele ore, când au dat cu ochii de noi blocaje și coloane de mașini interminabile, un fenomen care s-a întins pe mai mult de 12 ore.
 
De aceea, cine are de mers din sudul litoralului spre Constanța, la orice oră din zi, ar face bine să plece cu o oră sau două mai devreme de acasă, mai ales dacă pentru deplasare recurge la transportul în comun.
 
Autobuzele dinspre Mangalia și Costinești sunt redirecționate la dreapta, imediat înainte de podul vechi. De aici începe și calvarul șoferilor. Astăzi, coloanele de mașini s-au întins pe câțiva kilometri pe așa-numita șosea de variantă, cu doar o bandă pe sens. Nu mai puțin de 40 de minute au fost nevoiți șoferii să aștepte încolonați să poată ajunge pe podul nou.
 
Chiar și la lăsarea serii, spre pod se circula barăla bară, cu maximum 5 kilometri la oră, dacă au staționat inutil.  
 
Din nefericire, la Agigea, la ieșirea de pe pod către Eforie Nord, se intersectează două drumuri, ambele foarte aglomerate. Se întâlnesc practic două coloane foarte lungi de mașini. 

UPDATE ora 18:58
Pe noul trase circulă și TIR-uril dinspre și către Portul Constanța Sud Agigea, iar prin traficul extrem de dificil sunt nevoite să-și croaiscă drum și autoutilitarele de intervenție, fie că vorbim despre mașini de pompieri sau ambulanțe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii