Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Armamentul militarilor de la Brigada 9 Mecanizată Mărășești bucuria copiilor. Fotografii de care își vor aminti când vor fi mari (galerie foto)

ro

22 Apr, 2018 07:50 2969 Marime text
Ieri, în parcarea de la Vivo, a fost agitație mare.

Militarii de la Brigada 9 Mecanizată Mărășești au venit cu tot ce au avut: de la arma din dotare, până la tanchete și bucătării de campanie.
 

Ei omagiat, astfel, Ziua Forțelor Terestre Române - 23 Aprilie, sărbătoarea nu doar a militarilor, ci a tururor românilor.

Și au organizat o expoziție de tehnică și armament militar din dotarea brigăzii, dar au pregătit surprize interactive pentru cei mici, și exerciții demonstrative cu mânuiri de armament.

Cei care au putut ajunge în parcarea transformată în unitate militară ateliere de prezentare a armamentului, exerciţii demonstrative de cercetare, standuri de promovare a profesiei militare precum şi exerciţii de mânuire a armamentului.

Au fost spectacole de cântece și dansuri, interprete de muzică populară, programe artistice şi un concert de muzică de fanfară, corală şi instrumentală susţinut de Muzica Militară a Forţelor Navale.


Cei mai încântați de toate cele mai sus arătate au fost copiii.

Care și-au făcut fotografii cu toate armele și de care își vor aduce aminte ani buni de acum încolo.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii