Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:01 22 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente cumplite la Constanţa. Maşini distruse. Oameni care au văzut moartea cu ochii. Lacrimi şi durere. Fotoreportaj

ro

15 Apr, 2019 06:56 11204 Marime text
De vineri noaptea, încoace, a fost nebunie totală, pe străzile din municipiul Constanţa şi pe drumurile naţionale ale judeţului.

Zeci de oameni au văzut moartea cu ochii şi numai o minune a făcut să nu avem niciun mort în teribilele accidente care au fost înregistrate.
 
Primul a fost cel din noaptea de vineri din Mamaia. Trei maşini s-au făcut praf, patru tineri au ajuns la spital, unul este în stare foarte gravă. De fapt este în comă.
 
De ce? Aşa a vrut unul dintre şoferii implicaţi: să întoarcă unde nu avea voie. Şi nenorocirea s-a produs.

Cam la aceeaşi oră un alt accident. Un şofer beat, hălăduia la volan, pe Şoseaua Mangaliei.

şi beat fiind nu a mai văzut bine drumul. A făcut ce a făcut şi a intrat în altul care nu avea decât vina de a fi pe acolo atunci. Ambele maşini au ajuns în stâlpi.

Că de nu se duceau drept în pompele de benzină al staţiei de alimentare de la sensul giratoriu din intersecţia cu strada Hatman Arbore.
 
Au fost alte două aproape de miezul nopţii.

Unul aproape de cel cu benzinăria, în faţă la Practiker,tot pe Şoseaua Mangaliei, unde un tânăr cu maşina având numerele de înmatriculare provizorii a vrut să testeze noul său autoturism. Şi a încercat-o într-un stâlp.

Maşina s-a încolăcit pe stâlpul ENEL. Nici stâlpuil nici maşina nu au rezistat şocului.

Şoferul se zbate, şi el, între viaţă şi moarte, fiind de atunci, tot în comă.
 
Imediat pompierii au fost chemaţi pe strada Vârfu cu Dor, din Constanţa, Cartierul Viile Noi.

Acolo, alt şofer, şi el beat. A intrat într-un taxi.

Maşinile s-au făcut praf şi în cazul acesta.

Dar ce s-a terminat? Nuuuu!

Ieri după amiază altul. Cică, speriat de un pescăruş, şoferul unui BMW, mare şi scump, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat direct într-un autobuz de linie care făcea curse regulate între Ovidiu şi Constanţa.
 
Ambele maşini făcute praf plus patru oameni la spital.
 
Şi fiind duminică oamenii au ieşit la plimbare. Unul s-a răsturnat direct pe podul de peste Canal la Ovidiu, iar altul între Ovidiu şi Constanţa.
 
Azi noapte a fost linişte. Nu au mai fost accidente din astea la care să plece echipaje de poliţie, pompieri, ambulanţe, cu sirenele să te facă să îţi treacă fuiori pe şira spinării.

Dar... mai e timp.

Şoferii noştri nu învaţă din nenorocirile altora. Lor să le fie bine. Ei să se simtă bine!

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?

Comentarii