Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre cele două drone care au vizat Moscova a căzut lângă o academie militară

ro

24 Jul, 2023 11:40 1171 Marime text

Una dintre cele două drone care au vizat luni Moscova a căzut în apropierea unei academii militare, într-o zonă a capitalei unde se află mai multe clădiri ale Ministerului Apărării rus, transmite EFE.

Drona a căzut pe bulevardul Komsomolski la numărul 17, a spart geamurile la cel puţin două magazine, din care unul este specializat în vânzarea de vinuri din Crimeea, după cum a putut constata EFE.

Un grup de muncitori a strâns cioburile din zona care a fost închisă de poliţie., scrie Agerpres.ro. 

Traficul pe bulevardul Komsolmolski, suspendat după prăbuşirea dronei, a fost reluat şi se desfăşoară în prezent în mod normal.

Potrivit jurnalistului de investigaţie de la Bellingcat, Christo Grozev, în zona unde s-a prăbuşit drona se află mai multe clădiri ale Direcţiei principale de informaţii a Ministerului Apărării rus (GRU).

Într-o postare pe Twitter, Christo Grozev afirmă că în una din respectivele clădiri se află centrul GRU pentru atacuri cibernetice, unde îşi are sediul şi gruparea de hackeri FancyBear, care în 2021 a efectuat atacuri cibernetice asupra Germaniei, notează portalul ucrainean Liga.


foto: Twitter/ Christo Grozev
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii