Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita de 76 de ani. "Ce frumoasă e bunica ta, vărule!” (VIDEO)

ro

26 May, 2022 19:27 7031 Marime text
dragostea nu are vârstă, foto: captura TikTok

Dragostea nu are vârstă, iar un cuplu din Italia a demonstrat din plin acest lucru. Un tânăr în vârstă de 19 ani a cerut-o în căsătorie pe iubita lui care are 76 de ani.


Diferența de vârstă dintre cei doi este de 56 de ani. Acest lucru nu i-a afectat, iar drept dovadă stau imaginile surprinse care au devenit virale pe rețelele de socializare. Știrea a fost preluată chiar și în presa de peste Ocean.


Cuplul din Italia a făcut ravagii pe TikTok. Asta după ce și-au exprimat dragostea, chiar dacă diferența este de 56 de ani. Clipul a fost luat cu asalt de internauți și a reușit să strângă în doar două zile 22 milioane de vizualizări.




Italia, dragostea nu are vârstă

Recent, Giuseppe D’Anna, în vârstă de 19 ani, a produs agitație mare pe internet. El a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, care are 76 de ani. Imaginile au devenit rapid virale, iar cei doi au reușit să strângă în doar două zile peste 22 milioane de vizualizări.



Ce se poate observa în clipul postat de cei doi 
@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton - Yaren Topcu🥷🏽

În clipul postat de cei doi se poate observa că tânărul a îngenuncheat în fața iubitei lui atunci când a cerut-o de soție. În jurul lor erau baloane uriașe în formă de inimă, iar cei doi se sărutau cu pasiune, semn că dragostea nu are vârstă și împărtășesc o poveste frumoasă de dragoste.

Giuseppe D’Anna i-a oferit iubitei lui de 76 de ani mai multe cadouri.

Din imaginile postate, se poate vedea că tânărul în vârstă de 19 ani i-a oferit iubitei sale de 76 de ani mai mult cadouri spectaculoase în valoare de mii de euro.

Internauții au fost cei care au transmis și câteva mesaje răutăcioase cu privire la relația celor doi. Postarea a strâns 1,6 milioane de aprecieri în doar două zile.

”Putea să-i fie străbunică, dar e nevasta lui (..). Ce frumoasă e bunica ta, vărule!”, sunt o parte din mesajele transmise de internauți.



Sursa: gazetaromaneasca.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii