Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ucraina Cel puţin 34 de persoane au fost rănite în urma unor atacuri cu rachete lansate asupra oraşului Pavlohrad din regiunea Dnipropetrovsk

ro

01 May, 2023 15:52 1489 Marime text
Ucraina. Foto cu rol ilustrativ: facebook/Vitalie CojocariCel puţin 34 de persoane au fost rănite în urma unor atacuri cu rachete lansate în noaptea de duminică spre luni şi luni dimineaţă asupra oraşului Pavlohrad din regiunea Dnipropetrovsk, a anunţat, pe Telegram, şeful Administraţiei Militare de Stat din Dnipropetrovsk, Serhii Lisak conform Agerpres.ro
 
Potrivit acestuia, printre victime se află şi cinci copii, cel mai mic fiind o fetiţă de opt ani. Două dintre victime se află la terapie intensivă.
 

"O fabrică a fost avariată în Pavlohrad. Acolo a izbucnit un incendiu, pe care salvatorii l-au stins deja. În zona rezidenţială au fost distruse 19 clădiri înalte, 25 de case, şase şcoli şi grădiniţe şi cinci magazine", a precizat Lisak, care a acuzat armata rusă că a atacat din nou civili.


De asemenea, în localitatea Verbivka, aproape 40 de clădiri rezidenţiale au fost avariate, în satul Yuryivska au fost două clădiri afectate. Totodată, o şcoală din localitatea Mezyrytska a fost avariată.

 Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii