Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sylvester Stallone se întoarce! De data aceasta, pe micile ecrane. În ce serie va juca actorul

ro

07 Dec, 2021 20:33 1259 Marime text

Fanii lui Sylvester Stallone vor fi foarte bucuroși să afle că actorul va reveni. 





 Actorul american Sylvester Stallone va interpreta pentru prima dată rolul principal într-un serial de televiziune, "Kansas City", scris şi produs de Taylor Sheridan şi Terence Winter pentru platforma de streaming Paramount Plus, informează site-ul revistei Variety.





Acest serial, cu o acţiune plasată în zilele noastre, îl prezintă pe legendarul gangster newyorkez Sal (Sylvester Stallone), care se confruntă cu dificila sarcină de a-şi ajuta familia lui italiană mafiotă să se impună în elita modernă din Kansas City, un oraş din statul american Missouri. Acolo, Sal se întâlneşte cu o serie de personaje surprinzătoare, care îl vor însoţi de-a lungul ascensiunii sale către putere şi influenţă, scrie agerpres.ro 





Taylor Sheridan şi Terence Winter vor scrie scenariul şi vor fi producători executivi ai serialului "Kansas City". Sylvester Stallone va fi şi el unul dintre producătorii executivi.




Proiectul marchează primul rol principal pe care Sylvester Stallone îl va interpreta într-un serial de televiziune. Starul american este cunoscut pentru interpretările sale din francizele cinematografice "Rocky", "Rambo" şi "Expendables". Pentru participarea lui la filmul "Rocky", Sylvester Stallone a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun actor şi pentru cel mai bun scenariu original.





Sursa foto: Facebook/Sylvester Stallone 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii