Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pamela Anderson cere divorțul de cel de-al cincilea soț, după doar 13 luni de căsătorie

ro

21 Jan, 2022 21:18 1676 Marime text



Pamela Anderson, vedeta din serialul "Baywatch", a solicitat divorţul de Dan Hayhurst, cel de-al cincilea său soţ, după doar 13 luni de căsătorie, relatează online ziarul spaniol ABC.



 Actriţa în vârstă de 54 de ani a confirmat că se află în proceduri de divorţ de soţul său Dan Hayhurst. Potrivit publicaţiilor Page Six şi Daily Mail fosta vedetă Playboy a depus actele de divorţ în Canada în urmă cu câteva zile.



Relaţia dintre Pamela Anderson şi Dan Hayhurst, care a lucrat pentru ea ca bodyguard a fost presărată de probleme încă de la început. Fosta iubită a lui Hayhurst, Carey, a acuzat-o pe Anderson că i-a destrămat familia.



Pamela Anderson avea 28 de ani când s-a căsătorit prima oară cu Tommy Lee, bateristul trupei rock Mötley Crüe.




Actriţa a mai păşit de două ori în faţa altarului, prima oară cu modelul masculin Marcus Schenkenberg, iar apoi cu rockerul Kid Rock (Robert J. Ritchie). De primul s-a despărţit în 2001, iar de cel de-al doilea în 2003.



Trei ani mai târziu, Pamela Anderson s-a recăsătorit cu Kid Rock la bordul unui iaht care naviga în largul coastei localităţii franceze Saint Tropez. Noul mariaj nu a durat decât patru luni.


Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, apoi din nou în 2013. Următorul ei soţ a fost Jon Peters, cu care Pamela s-a căsătorit în ianuarie 2020, o căsnicie care a durat doar 12 zile.





Pamela şi Dan Hayhurst s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului din 2020, la casa actriţei din Vancouver. 





Sursa foto: Instagram/ pamelaanderson


Sursa: Agerpres 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii