Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de persoane au protestat în Germania împotriva restricţiilor şi vaccinării obligatorii (VIDEO)

ro

29 Jan, 2022 20:21 2049 Marime text
Mii de persoane au manifestat sâmbătă, 29 ianuarie, în mai multe oraşe din Germania pentru a protesta împotriva restricţiilor şi vaccinării obligatorii împotriva COVID-19, informează dpa.



În oraşul Freiburg din sud-vestul Germaniei, circa 4.500 de persoane au participat la o demonstraţie împotriva vaccinării obligatorii şi altor măsuri propuse pentru combaterea pandemiei, potrivit poliţiei. La rândul lor, organizatorii demonstraţiei au estimat o participare de circa 7.000 de persoane.



Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, nu s-au înregistrat incidente, chiar dacă mai mulţi contra-demonstranţi au încercat să blocheze cu biciclete marşul.



În Brandenburg an der Havel, un oraş situat la vest de Berlin, poliţia a împrăştiat o demonstraţie neautorizată împotriva restricţiilor. Protestatarii sunt acuzaţi că au participat la o manifestaţie neautorizată şi nu au purtat măşti sanitare.



Mai multe sute de persoane au protestat sâmbătă şi în oraşul Schwerin din nord-estul landului Mecklenburg - Pomerania Inferioară. Poliţia a estimat la maxim 900 numărul de participanţi


Foto captură Youtube

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii