Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leonardo DiCaprio a făcut cea mai mare donație de până acum pentru armata Ucrainei, 10 milioane de dolari

ro

08 Mar, 2022 20:26 1387 Marime text
Leonardo DiCaprio Foto captură video Instagram/ leonardo DiCaprio
”Superstarul de la Hollywood, renumit pentru rolul său din filmul de succes „Titanic”, Leonardo DiCaprio, a transferat zece milioane de dolari SUA guvernului ucrainean, în timp ce războiul între Rusia și Ucraina continuă. Cel mai probabil, acestă donație uriașă este menită să sprijine eforturile de război, precum și eforturile umanitare din țară”,  potrivit Ukrinform, care citează GSA News.



DiCaprio are rădăcini ucrainene prin bunica sa și a condamnat ferm invazia rusă a Ucrainei, alăturându-se astfel altor vedete care au făcut acest lucru.


Angelina Jolie, Blake Lively, Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că vor să strângă din donații, milioane de dolari pentru victimele războiului




Miliardarul japonez Hiroshi Mikitani a declarat duminică, 27 februarie, că va dona 1 miliard de yeni guvernului Ucrainei, numind invazia Rusiei „o provocare pentru democrație”.



Fondatorul gigantului de comerț electronic Rakuten Group Inc. a declarat într-o scrisoare adresată președintelui Ucrainei Volodymyr Zelenskyy că donația de 1 miliard de yeni (8,7 milioane de dolari) va fi direcționată către „activități umanitare pentru a ajuta oamenii din Ucraina care sunt victime ale violenței. ”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii