Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Donald Trump anulează Convenția republicană din Florida, unde urma să fie desemnat candidat pentru Casa Albă

ro

24 Jul, 2020 08:08 1685 Marime text

Preşedintele Donald Trump a anunţat că anulează organizarea Convenţiei republicane, prevăzută să aibă loc în Florida, luna viitoare, din cauza pandemiei, în condițiile în care în SUA s-a depășit pragul de de patru milioane de persoane infectate, scrie Digi24.

Marea convenţie republicană, prevăzută să aibă loc în Jacksonville, statul Florida, urma să-l desemneze oficial pe Donald Trump drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie.

„Nu vom ţine o convenţie publică mare ca atare, sunt alte timpuri acum și situația va mai dura ceva”, a declarat presei Donald Trump la Casa Albă, afirmând că obligaţia sa de preşedinte este de a-i „proteja pe americani”.

„Momentul pentru acest eveniment nu este potrivit, având în vedere ceea ce s-a întâmplat recent - focarul (de infecţii) în Florida -, Convenția nu va mai avea loc”, a explicat Donald Trump, promițând că discursul de acceptare pe care urma să-l rostească la Convenție îl va transmite sub o altă formă. „Vom avea întâlniri online”, a promis Donald Trump.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii