Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul CIA, William Burns, testat pozitiv pentru COVID-19. Cu o zi înainte s-a întâlnit cu preşedintele american Joe Biden

ro

31 Mar, 2022 20:37 926 Marime text
Test Covid 19. Foto: UnsplashDirectorul CIA,William Burns, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 joi, după ce s-a întâlnit cu preşedintele american Joe Biden cu o zi înainte.

Anunțul a fost făcut de principala agenţie americană de informaţii externe într-un comunicat, citat de France Presse și Agerpres.ro.

Burns s-a aflat în prezenţa preşedintelui Joe Biden miercuri dimineaţă în cadrul unei reuniuni la care s-a respectat distanţarea fizică, iar şeful CIA a purtat o mască facială de tipul FFP2, subliniază comunicatul.

"Schimbul lor verbal nu poate fi considerat ca fiind un caz de contact", se mai adaugă în text.


Şeful CIA, în vârstă de 65 de ani, "este complet vaccinat, a primit rapelul împotriva COVID-19 şi nu prezintă decât simptome uşoare", a mai precizat agenţia.

Joe Biden, 79 de ani, a primit miercuri după-amiază a doua doză de rapel cu vaccin Pfizer împotriva COVID-19.

Burns va continua să-şi îndeplinească atribuţiile de director CIA în regim de telemuncă şi va reveni la birou după o perioadă de izolare de cinci zile şi un test negativ, potrivit ordinelor Centrului de prevenire şi control al bolilor (CDC). 

Agerpres.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii