Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezastrul din Turcia, surprins în imagini (VIDEO)

ro

06 Feb, 2023 11:45 1686 Marime text

 Un seism cu magnitudinea 7,8 a lovit luni Turcia şi Siria şi a provocat sute de morţi şi răniţi, au anunţat autorităţile din ambele ţări. Seismul a avut loc la ora locală 04.17 (01.17 GMT), la o adâncime de aproximativ 17,9 kilometri. 

 Seismul a provocat cel puţin 360 de morţi şi 600 de răniţi şi a fost simţit în mai multe ţări. 
 

În secțiunea Video a materialului puteți vedea imaginile dezastrului din Turcia. 


Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, a transmis, luni, un mesaj de susţinere pentru cei care lucrează contra cronometru pentru a salva vieți. 


"Trimit rugăciunile mele familiilor şi prietenilor victimelor şi salvatorilor care lucrează contra cronometru pentru a localiza şi salva răniţii prinşi sub clădirile prăbuşite, după cutremurul de mare magnitudine care a lovit Turcia şi ţările din apropiere", a scris Marcel Ciolacu, pe Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis condoleanţe, luni, din partea României, familiilor victimelor cutremurului care a lovit Turcia şi Siria, precum şi însănătoşire grabnică persoanelor rănite.


 "Gândurile noastre se îndreaptă către victimele şi familiile acestora după cutremurul devastator care a lovit Turcia şi Siria. Transmit sincere condoleanţe din partea României familiilor victimelor şi însănătoşire grabnică persoanelor rănite. România este solidară cu cei afectaţi de această tragedie", a scris, luni, pe Twitter, şeful statului.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii