Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel puţin 13 persoane au murit într-un incendiu declanşat într-o discotecă din oraşul Murcia, în sud-estul Spaniei

ro

01 Oct, 2023 20:21 1193 Marime text
Foto: UnsplashCel puţin 13 persoane au murit duminică dimineaţă într-un incendiu declanşat într-o discotecă din oraşul Murcia, în sud-estul Spaniei, un bilanţ aşteptat să crească şi mai mult în timp ce echipele de intervenţie caută în continuare sub dărâmături, transmite AFP citat de Agerpres.ro

Incendiul, declanşat în jurul orei locale 06:00 într-o discotecă de pe strada Atalayas din Murcia, o zonă cu mai multe cluburi de noapte, s-a produs în interior şi a fost de o gravitate extremă, potrivit primarului oraşului, José Ballesta.

Pompierii au reuşit să-l stingă, dar mai sunt cadavre sub dărâmături şi scoaterea lor este complicată din cauza riscului de prăbuşire a structurii, explică edilul.

Circumstanţele tragediei încă sunt neclare, dar autorităţile vorbesc acum despre trei discoteci atinse de flăcări şi care se află una lângă alta, dar toate victimele sunt într-una singură, discoteca Fonda Milagros.

Un poliţist a declarat că 15 persoane sunt date dispărute, dar printre acestea s-ar putea număra şi persoane deja declarate decedate sau preluate de ambulanţe. Alte patru persoane au suferit intoxicaţii în urma inhalării de fum.
Agerpres.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii