Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel puţin 10 persoane care stăteau la coadă la pâine au fost ucise într-un bombardament rusesc, în Ucraina (VIDEO)

ro

16 Mar, 2022 18:42 1297 Marime text
Imagine surprinsă după explozie Foto captură video Twitter/ NextaCel puţin 10 persoane care stăteau la coadă la pâine au fost ucise miercuri, 16 martie, în timpul unui bombardament rusesc asupra oraşului Cernigov, din partea de nord a Ucrainei, potrivit autorităţilor locale, citate de CNN şi AFP.



Imagini video verificate prin geolocalizare de către CNN arată cadavre pe jos. ''Nu este primul bombardament de acest fel (asupra oraşului), nici primul bombardament al inamicului asupra civililor'', a declarat la televiziunea ucraineană şeful administraţiei regionale, Viaceslav Ceaus.



Parchetul general ucrainean a anunţat că a deschis o anchetă pentru ''crimă cu premeditare'' după ce ''militari ruşi au tras asupra persoanelor care stăteau la coadă la pâine''.
 

Dar trupele ruse nu au pătruns în acest oraş, ce are o importanţă strategică şi se află aproape de graniţa cu Belarus. Oraşul Cernigov este în prezent încercuit de trupele ruse şi a fost săptămâna trecută bombardat în mod repetat, multe dintre proiectile căzând în zone rezidenţiale.


Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii