Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertismentul lui Biden pentru Rusia ''Să nu vă gândiţi să avansaţi un centimetru pe teritoriul NATO'' (VIDEO)

ro

26 Mar, 2022 21:39 2573 Marime text
Joe Biden, Sursa: Youtube/ The White HousePreşedintele SUA Joe Biden a reafirmat sâmbătă, 21 martie, că Statele Unite nu doresc să intre în conflict cu forţele ruse care au invadat Ucraina, dar a lansat un avertisment puternic Moscovei:
 

''Să nu vă gândiţi să avansaţi un centimetru pe teritoriul NATO'', relatează AFP.

''Acest război este deja un eşec strategic pentru Rusia'', a adăugat Biden în cursul unui discurs rostit la Castelul Regal din Varşovia, cu un ton deosebit de dur faţă de preşedintele rus Vladimir Putin, scrie agerpres.ro. 


Preşedintele american Joe Biden s-a adresat direct ruşilor în cursul unui discurs rostit sâmbătă la Varşovia, afirmând că ''poporul rus nu este inamicul nostru'', în contextul invaziei ruse a Ucrainei, relatează AFP, citat de agerpres.ro. 

''Permiteţi-mi să spun aceasta dacă mă auziţi - voi, poporul rus, nu sunteţi duşmanul nostru. Refuz să cred că primiţi favorabil uciderea unor copii şi bunici nevinovaţi sau că acceptaţi că spitale, şcoli, maternităţi sunt lovite de rachete şi bombe ruseşti'', a afirmat Joe Biden.


 Lupta ''între democraţie şi autocraţie'' va fi una de lungă durată şi că Statele Unite sunt alături de Ucraina.


''Această luptă nu va fi câştigată în zile sau luni. Trebuie să ne înarmăm pentru o luptă de lungă durată în faţa noastră'', a spus Biden în cursul unui discurs la Castelul Regal din Varşovia, înainte de a da asigurări ucrainenilor: ''Suntem alături de voi''.

Sursa video: Youtube/ The White House

Sursa: Agerpres 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii