Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actrița de la Hollywood, Susan Sarandon stârnește un imens scandal! Ce a declarat artista

ro

21 Nov, 2023 21:06 1724 Marime text


Sursa foto: Wikipedia



 
  • Actrița Susan Sarandon se confruntă cu critici pentru că a spus, la un miting recent pro-palestinian, că evreii americani care se tem pentru siguranța lor pe fondul unei creșteri a antisemitismului „primesc un gust din ceea ce se simte să fii musulman în această țară”, conform știripesurse.ro

Sarandon a fost extrem de critică la adresa Israelului de-a lungul războiului, postând în mod repetat acuzații de genocid, atrocități și crime de război ale Israelului; împărtășirea dezinformațiilor care neagă elemente ale masacrelor Hamas în comunitățile israeliene; și caracterizarea Hamas ca o „organizație de rezistență” și nu un grup terorist.

Autoarea Asra Nomani, o autoare indiană americană a moștenirii musulmane, scrie în acest sens:

„Permiteți-mi să vă dau „un gust” despre cum „se simți” să fii musulman în America: tatăl meu nu a trebuit să devină un al doilea... slujitor de clasă a unuia dintre numeroșii tirani ai țărilor musulmane... Mama mea?... A fi musulmană în America a însemnat să trăiască LIBERĂ cu vântul în păr... Crezi că dictatura musulmană din Qatar permite sclavilor musulmani o cale către cetățenie, servitori sau musulmani palestinieni? In niciun caz…"

 „Vă rog să nu minimizați experiența evreilor americani prin igienizarea iadului care este pentru musulmanii care trăiesc în țările musulmane și defăimând America pentru viața – și libertățile – pe care le oferă musulmanilor ca familia mea.”

 
 Citește și
21 noiembrie 2023. Luna continuă să crească
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii