Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 21 noiembrie 2023. Luna continuă să crească

ro

21 Nov, 2023 19:42 1454 Marime text





 
  • Luna continuă să crească începând de astăzi.  Următoarele șase zile, până la luna plină de luni, 27 noiembrie, sunt foarte speciale pentru toți cei care observă conexiunile între corp și lună.
 
Să citim puțin din cartea ”Ritmurile lunii” a soților Joahnna Paungger și Thomas Poppe
 

”Organismul preia bine în această perioadă (luna în creștere) tot ceea ce i se dă și de aceea asimilează foarte bine mai ales în zilele dinainte de Luna Plină. Mâncați în această perioadă mai puțin decât de obicei și nu mai consumați nimic după ora 18.00. Nu beți lichide, indiferent sub ce formă, în timpul mesei, ci numai înainte sau după masă. Acest lucru nu este nou pentru dumneavoastră. Aveți curajul să introduceți în alimentație zilele cu fructe și pe cele de post, care pentru dumneavoastră reprezintă ”post”. Pentru condițiile dumneavoastră personale de viață mâncați mai puțin sau ceva diferit de ceea ce mâncați de obicei.”
 

Ce înseamnă că „se reține” în corp mai mult dintre cele ce introducem?
 
Înseamnă că este o perioadă perfectă să luăm suplimente tip vitamine, minerale, Omega 3 și alți nutrienți de care corpul are real nevoie.  Este iarnă și combinația de Vitamina D3+K2 și Omega 3 poate să fie folositoare oricărui organism supus oboselii și stresului vieții citadine.
 
De asemenea, este o perioadă excelentă de învățat sau lucrat la un proiect nou. Se vor reține mai ușor amănunte și scheme de lucru. Ținem minte mai ușor și lucrurile neplăcute, dar și cele care ne sunt folositoare.
 
Ce-ar fi să nu ne mai agățăm de ceea ce a spus ”X” sau ”Y” și ne-a deranjat înțelegerea noastră despre lume? Dacă reușim să facem acest lucru, înseamnă că putem folosi la maxim această perioadă de lună în creștere. La fel cum o putem face, dacă consumăm sărat (pentru că sarea duce la retenția de apă în corp), sau uleiuri prăjite, care încarcă exagerat ficatul.

Cum v-ați simțit ieri pe 20 noiembrie, chiar în ziua de pătrar?
 
Am observat că energia a fost echilibrată, bună și frumoasă, și a ținut mult, până târziu de miezul nopții. Astăzi, de exemplu, nu a mai fost chiar așa, energia a fost mai imprevizibilă și obositoare.  Dar energia fiecăruia dintre noi poate fi diferită, funcție de bateria noastră interioară și de ceea ce trăim în fiecare moment.
 
Să avem cu toții zile de toamnă cât mai echilibrate și liniștite. Cu iubire, tuturor!
 
Foto și articol preluate de Facebook.com/zyanna.orinda

Citește și
19 noiembrie. S-a activat un Dragon de apă

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii