Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul Alec Baldwin va fi judecat pentru „omor involuntar'

ro

25 May, 2024 12:20 513 Marime text
Sursa foto: Wikipedia





 
  • Un judecător a refuzat cererea lui Alec Baldwin de a respinge acuzația de omor involuntar în legătură cu împușcătura mortală de pe platoul de filmare al filmului „Rust" din 2021.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată cu o armă pe care o folosea Baldwin pe platoul de filmare al filmului Rust, un western care se filma în New Mexico. Regizorul Joel Souza a fost, de asemenea, rănit în incident, potrivit știripesurse.ro.

Procesul lui Baldwin este programat să aibă loc în luna iulie, notează BBC.
 
Actorul a susținut că nu a apăsat pe trăgaci. De asemenea, el a susținut că nu este vinovat pentru moartea directoarei de imagine, deoarece nu știa că arma conținea gloanțe reale și pentru că nu trebuia să existe muniție reală pe platou.
În aprilie, armuriera filmului Rust, Hannah Gutierrez-Reed, a fost condamnată la 18 luni de închisoare. Ea a făcut apel la condamnare săptămâna trecută.
 
Baldwin, în vârstă de 66 de ani, a fost pus sub acuzare în ianuarie de un mare juriu care a adus o nouă acuzație de omor involuntar, după ce procurorii au declarat că existau noi probe medico-legale. El a pledat nevinovat.

Avocații lui Baldwin au depus o cerere de respingere a cazului la începutul acestei luni, acuzând procurorii de „denigrare imorală" și de „încălcarea aproape a tuturor regulilor din carte" pentru a obține o acuzație din partea marelui juriu împotriva actorului.
 
 
 
Citește și
 
 Teatrul românesc în doliu! Un mare actor s-a stins din viață la o zi după ce și-a serbat onomastica
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii