Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:28 25 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de mesaje Doliu în Arhiepiscopia Tomisului. S-a mutat la Domnul unul dintre cei mai cunoscuţi preoţi din Dobrogea

ro

03 Mar, 2019 01:44 9658 Marime text
Ieri după amiază pe pagina de Facebook a Arhiepiscopei Tomisului a fost postat un anunţ prn care se anunţa trecerea la cele veşnice a preotului Nicu Demir de la Medgidia.

Mesaj pe care vi-l prezentăm integral:  

„Cu durere sufletească, vă anunțăm că în dimineața zilei de 1 martie 2019, părintele Demir Nicu, paroh și preot slujitor la Biserica ”Sf. Cuv. Parascheva” din Medgidia s-a mutat la Domnul.
Trupul neînsuflețit al părintelui este depus la biserica ”Sf. Cuv. Parascheva” din Medgidia (biserica de la cimitir).
Credincioșii și toți cei care l-au cunoscut pe părintele, sunt așteptați pentru rugăciune. Slujba ”Stâlpilor” se va oficia în această seară (ieri NR) la ora 19.00, la Biserica ”Sf. Cuv. Parascheva”.
Slujba de înmormântare se va oficia duminică, 03 martie 2019, la Biserica ”Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Medgidia, după Sf. Liturghie, la ora 12.30.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Veșnica lui pomenire”!

Pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei cât şi pe cea denumită Sfinţii Apostoli sunt prezentate zeci de mesaje de condoleanţe adresate familiei de enoriaşi, care l-au cunoscut, sau nu, pe renumitul preot al Dobrogei. 
 
A fost organizată o mare acţiune de donare de sânge

La începutul acestui an, Fiica sa, Crina Demir, a transmis un apel umanitar către oamenii cu suflet mare care ar putea salva o viață și pot dona sânge, grupa B pozitiv.
În apelul să se aăta că „preotul Bisericii “Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Medgidia, Nicu Demir, va suferi mâine (9 ianuarie 2019-NR), la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, o intervenție complicată, pe cord deschis.
Preotul se află în prezent internat în cadrul unității spitalicești constănțene la secția de chirurgie cardiovasculară, la terapie intensivă, se mai arăta, atunci, în apel.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ștefan 03 Mar, 2019 18:18 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Condoleanțe îndureratei familii!...