Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Viol și crimă la Corbu-județul Constanța (video)

ro

02 Jul, 2021 07:09 13780 Marime text
 
  • În această noapte, în jurul orelor 04.00 s-a înregistrat la Corbu-județul Constanța, o faptă cu adevarat oribilă.
O tânără, de 20 ani, a reclamat că, în timpul nopții, un bărbat cu cagulă ar fi intrat în casă și ar fi violat-o, iar pe tatăl său l-ar fi înjunghiat, în vârstă de 41 de ani.

La scurt timp acesta a decedat.

În cauză se fac cercetări.

UPDATE: Fratele celui decedat a făcut declarații: „M-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surpinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.”

UPDATE 2: Ministrul MAI, Lucian Bode, despre crima de la Corbu: „Ancheta este în derulare în dosarul de la Corbu. Avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba despre ora în care suspectul v-a fi reținut. Avem doi martori cheie. Vom vedea care este mobilul acestei crime. Vom vedea ce a fost: răzbunare ori jaf. Este important ca echipa de la fața locului sa-l aducă în fața instanței. Vorbim despre un dezaxat, cel care a putut să facă așa. Chiar si așa, cetățenii de pe litoral trebuie să știe că sunt în siguranță. Românii sunt în siguranță.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii