Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vaslui Copil de 13 ani, aflat în plasament maternal, găsit spânzurat în grajdul locuinţei

ro

08 Sep, 2021 18:22 1461 Marime text
  • Conform informaţiilor furnizate de autorităţi, copilul nu avea aparent niciun motiv pentru gestul său.
Un copil în vârstă de 13 ani, aflat în plasament maternal la o familie din comuna Dodeşti, a fost găsit spânzurat, miercuri, în grajdul locuinţei, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, scrie Agerpres.

„Ambulanţa din Bârlad a intervenit în această după-amiază în localitatea Dodeşti pentru un băiat în vârstă de 13 ani victimă a unei posibile tentative de suicid prin spânzurare. Din nefericire, medicul din echipaj a declarat decesul acesteia deoarece semnele ireversibile ale morţii erau deja instalate. (...) Copilul plecase din casă de la ora 11.00 şi a fost găsit spânzurat în grajdul locuinţei în jurul orelor 15.00", a precizat dr. Daniel Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, pentru AGERPRES, că poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.

Conform informaţiilor furnizate de autorităţi, copilul nu avea aparent niciun motiv pentru gestul său. Băiatul se afla în plasament la familia respectivă de la vârsta de 4 ani, era cunoscut ca un copil cuminte, care învăţa bine la şcoală şi era iubit de familie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii