Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmăriţi general pentru trafic de droguri, depistaţi în Mamaia (galerie foto+video)

ro

10 Jun, 2015 00:00 3409 Marime text
 Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au depistat, ieri, într-un spaţiu de cazare din staţiunea Mamaia, doi tineri care erau urmăriţi naţional pentru comiterea unor infracţiuni la regimul stupefiantelor. Tinerii au fost reţinuţi şi predaţi poliţiştilor gălăţeni.
 
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri l-au depistat într-un imobil din staţiunea Mamaia pe Adrian Constantin Seranfir, de 22 de ani, pe numele căruia Tribunalul Galaţi a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, la data de 13 mai, pentru infracţiuni săvârşite la regimul stupefiantelor.
De asemenea, în acelaşi spaţiu din staţiunea Mamaia, oamenii legii l-au depistat şi pe Claudiu Mişu, în vârstă de 20 de ani, pe numele căruia Tribunalul Galaţi a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă similară, pentru comiterea aceluiaşi tip de infracţiuni.
 
Cei doi tineri erau urmăriţi naţional din data de 15 mai 2015. În imobilul în care au fost găsite cele două persoane au fost identificate mai multe bunuri şi sume de bani. Tinerii se simţeau în largul lor şi consumau substanţe etnobotanice în momentul în care poliţiştii au intrat peste ei în camera de hotel!
 
Tinerii au fost predaţi unei escorte din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, în vederea încarcerării. Acţiunea s-a derulat în colaborare cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii