Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărit internațional de autoritățile din Republica Cehă pentru uciderea unei femei, prins de polițiștii români

ro

21 Dec, 2016 14:24 1362 Marime text
Un bărbat urmărit internațional de autoritățile judiciare din Republica Cehă pentru uciderea unei femei, a fost prins de polițiștii români.  

La data de 20 decembrie, polițiștii specializați în urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu cei din cadrul I.P.J Iași, au depistat, în București, un cetățean român, de 30 ani, din Iași, urmărit internațional de autoritățile judiciare din Cehia și cercetat de acestea pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Începând cu data de 10 decembrie, cel în cauză a fost urmărit național la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, măsura fiind dispusă prin ordin al Inspectoratului General al Poliției Române.

Acesta este bănuit de autoritățile judiciare cehe că, în seara zilei de 10 august, aflându-se în interiorul unui apartament din localitatea Liberec – Republica Cehă, ar fi atacat și ucis cu un cuțit o femeie de naționalitate cehă, în vârstă de 24 ani.

La aceeași dată, urmăritul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București care l-a reținut pentru 24 de ore, iar în aceeași zi Curtea de Apel București a dispus arestarea sa pentru 15 zile.

Cel în cazuă a fost încarcerat în arestul central al Poliției Capitelei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii