Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire în trafic Un tânăr de 18 ani a făcut haos pe șosele. Polițiștii au tras focuri de armă

ro

07 Sep, 2019 21:31 1718 Marime text

Un tânăr de 18 ani a făcut haos pe șosele după ce a refuzat să opreasca la semnalul polițiștilor și a lovit un autoturism condus regulamentar.
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, sâmbătă, în jurul prânzului, o femeie din Baia Mare a sesizat poliţia că fiul său refuză să îi restituie autoturismul, pe care i l-a încredinţat anterior, şi-şi continuă deplasarea împreună cu un prieten, potrivit România TV.

Poliţiştii au depistat imediat maşina pe raza oraşului Şomcuta Mare si au tras mai multe focuri de armă.

"Întrucât şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, acroşând autospeciala din dotare, poliţiştii din Şomcuta Mare au pornit în urmărirea sa şi au luat de îndată legătura cu poliţiştii din judeţele limitrofe. La ieşire din localitatea Mesteacăn, întrucât şoferul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor, au fost executate focuri de avertisment, atât în plan vertical cât şi la nivelul pneurilor", au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Şoferul şi-a continuat deplasarea până în localitatea Ileanda din judeţul Sălaj, unde din nou a ignorat semnalele poliţiştilor, iar la scurt timp, pentru că nu a păstrat distanţa de siguranţă, a lovit un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Oradea. Nicio persoană nu a fost rănită.

Poliţiştii au fost sesizaţi şi că tânărul a alimentat autoturismul dintr-o staţie de carburanţi din Baia Mare şi a plecat, fără a achita contravaloarea combustibilului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii