Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Tragedie la Călărași. Tată și fiică, găsiți decedați în propria locuință! Cine este principalul suspect (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

12 Apr, 2022 13:17 2337 Marime text
Crimă la Călărași! , foto: captură-Youtube/ marinbadea.ro

UPDATE

Potrivit presei locale, principalul suspect în cazul dublului asasinat ar fi  bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze. 
 



Tragedie la Călărași! 


Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 71 ani și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, care au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere, azi, 12 aprilie 2022.  



La locul accidentului au fost trimise echipajele competente pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.


UPDATE

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat “descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Sursa foto-video: Youtube/ marinbadea.ro

Sursa: canalsud.ro
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii