Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Timișoara Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat în drum spre şcoală. Agresorii au fost duși la audieri

ro

19 Jan, 2022 09:47 1586 Marime text


Miercuri dimineață, 19 ianuarie, polițiștii timișoreni au fost sesizați, în jurul orei 7.30, despre o altercație între trei adolescenți, doi băieți și o fată, soldată cu înjunghierea în piept a unuia dintre tineri. 

Evenimentul s-a petrecut în Piața 700 din municipiul Timișoara, iar sesizarea a fost făcută de un trecător. 

Potrivit AGERPRES, adolescentul, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat în drum spre şcoală de fata cu care se certa. 



La fața locului, a fost mobilizat un echipaj medical, iar tânărul a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare. 

Polițiștii și procurorii timișoreni fac cercetări, urmând să fie luate măsurile legale care se impun.



UPDATE

Cei doi elevi, un băiat şi o fată, care au agresat un alt elev, miercuri dimineaţa, în zona Pieţei 700 din Timişoara, au fost duşi la audieri şi li s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Doi băieţi au avut o altercaţie, în drum spre şcoală, iar o fată, probabil prietena unuia dintre ei, l-ar fi lovit cu un obiect înţepător, în piept, pe celălalt. Victima a fost transportată la spital în stare stabilă. 

UPDATE 2

Eleva care l-a înjunghiat pe elevul în vârstă de 16 ani ar putea fi exmatriculată, iar nota la purtare să-i fie scăzută. Profesorii acesteia spun că nu fata nu a creat probleme în trecut.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, altercația dintre cei trei elevi a început încă de marți și au decis „să rezolve” lucrurile miercuri dimineață, întâlnirea având loc în Piața 700. 

Agresoarea urma un program de consiliere psihologică în cadrul liceului la care învață. 

„Au fost identificati doi elevi de la noi din scoala, o fata si un baiat si a venit Politia si i-a ridicat, de la ora i-a luat, chiar s-a sunat de iesire si a venit Politia si i-a luat de la ora. Sunt in clasa a IX-a profesională. Nu au făcut probleme până acum. S-a luat legătura cu psihologul școlii. Fata este în consiliere la psihologul școlii, s-a luat legătura și cu părinții și de va aplica regulamentul școlar”, a declarat Ion Ovidiu Claudiu, director adjunct la Liceul Alimentar din Timișoara.

Starea de sănătate a elevului ranit este stabilă, iar medicii au descoperit că acesta este infectat cu virusul SARS-CoV-2. 


Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii