Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Femeie înjunghiată de fostul concubin la Judecătoria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Jun, 2022 11:56 7005 Marime text
Potrivit primelor informații, o persoană a afost înjunghiată în urmă cu câteva momente în sala 1 a Judecătoriei Constanța.

Este vorba despre un proces între doi foști concubini. Bărbatul a tăiat-o cu o lamă de cutter pe fosta concubină în sala de judecată.

La fața locului au venit ofițerii de la operațiuni speciale.

Femeia a fost tăiată pe obrazul drept și ureche. Se pare că se duce și către gât. Acum este urcată în ambulanță.

Un ordin de protecție fusese emis la data de  9.06.2022.

UPDATE

La aceste momente, sala de ședințe numărul 1, unde a avut loc fapta, este închisă, este sigilată. Polițiștii adună probe. Atât victima cât și agresorul au fost luați de către organele de anchetă. Poliția a deschis un dosar penal cu privire la cele întâmplate. Se așteaptă ca în câteva zeci de minute, sala să fie deschisă.


Oficial de la SAJ Constanța
 

A fost o solicitare prin 112 pentru o pacientă care prezenta o plagă la nivelul feței. Pacienta este conștientă, stabilă. A fost transportată la Spitalul Județean.Oficial de la IPJ Constanța. Iată ce spun polițiștii!

„Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani.

Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil. 

Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri. 

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.

La acest moment, cercetările sunt în desfășurare.

Vom reveni.„

Minuta instanței privind ordinul de protecție din data de 9.06.2022.

„Solutia pe scurt: Admite, în parte, cererea privind emiterea ordinului de protecţie, astfel cum a fost precizată, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pentru reclamanta ... în contradictoriu cu pârâtul .... Dispune emiterea ordinului de protecţie fa?ă de reclamanta ...., împotriva pârâtului ..., pentru o perioadă de 3 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: - obligă pârâtul ...să păstreze o distanţă de minim 150 de metri faţă de reclamanta ... și mama acesteia, ..., respectiv faţă de reședința acestora situată în orașul .... Atrage atenţia pârâtului ...asupra faptului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti. În temeiul art. 31 alin. (2) din Legea nr. 217/2003, dispune punerea de îndată în executare a prezentului ordin de protecţie de către sau sub supravegherea Poliției Orașului Cernavodă și Poliției Municipiului Constan?a. Dispune comunicarea de îndată a ordinului de protecţie către Poli?ia Orașului Cernavodă și către Poliția Municipiului Constanța. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa a sumei de 500 de lei, reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu pentru pârâtul ...., av. Lutu ..., conform Delegaţiei pentru asistenţă judiciară gratuită nr. 225/05.05.2021. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa a sumei de 500 de lei, reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu pentru reclamanta ..., av. ..., conform Delegaţiei pentru asistenţă judiciară gratuită nr. 224/05.05.2021. Executorie de drept. Cu drept de a formula cerere de apel, care se depune la Judecătoria Constanţa, în termen de 3 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 06.05.2021.
Document: Hotarâre  5327/2021  06.05.2021”
La ora 14.00, conducerea Judecătoriei Constanța va da o declarație de presă cu privire la cele întâmplate astăzi.

Organele de cercetare penală au finalizat cercetarea specifică în sala de ședințe a Judecătoriei Constanța, iar aceasta va fi deschisă publicului în câteva minute. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii