Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Descoperire macabră într-un bloc de pe strada Badea Cârțan din Constanța. Un tânăr și mama lui, găsiți decedați (video)

ro

25 Jun, 2021 11:17 8261 Marime text
  • Din primele informații tânărul ar fi fost găsit spânzurat, iar mama sa întinsă pe podea. 
  • Femeia decedată ar fi inspector școlar de fizică în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța
Caz șocant la Constanța. Un tânăr de 18 ani și mama lui, de 48 de ani au fost găsiți decedați în această dimineață într-n aparetament situat pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța. 

Din primele informații tânărul ar fi fost găsit spânzurat, iar mama sa întinsă pe podea. 

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia. 

Se pare că de ieri seară femeia nu a mai răspuns la telefon, iar cunoscuții au alertat polițiștii. 

Potrivit unei vecine, femeia decedată era profesoară, iar băiatul era elev al Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Constanța. 

Aceasta a precizat că erau o familie foarte cumsecade, care nu a făcut probleme niciodată. 

Tânărul ar fi postat pe Facebook cu o seară înainte mesajul „Jocul s-a sfârșit“. 

Din primele informații, femeia decedată ar fi inspector școlar de fizică în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Din postările făcute de aceasta pe pagina de Facebook reiese că recent a murit mama ei, mai exact în luna aprilie a acestui an.  

UPDATE 2. Oficial de la Inspectoratul pentru Situații de urgență Dobrogea

În jurul orei 09.00 Inspectoratul pentru Situații de urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la o deblocare de ușă, pe Badea Cârțan. La fața locului s-au deplasat o descarcerare și autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Fripis, total 7 pompieri.

În prezența polițiștilor, colegii au pătruns În casa pe geamul de la bucatarie, fiind ulterior facilitat accesul În casa pe ușa de la intrare. Au fost găsite în casă două persoane inconștiente, fiind solicitat sprijinul echipajului de la SAJ., a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

UPDATE 1. Oficial de al IPJ Constanța

În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.  

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt.

Cercetările continuă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii