Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE A fost găsit trupul bărbatului de 24 ani, dispărut în lacul Razelm, Tulcea

ro

24 Feb, 2024 08:31 1027 Marime text





 
 
 
  • UPDATE: Potrivit ultimelor informații ale ISU Delta Tulcea, în această dimineață, trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 24 de ani a fost găsit de către localnici, pe malul lacului Razelm, în dreptul localității Colina.
 
Totodată, s-au reluat căutările persoanei minore, în vârstă de 16 ani, dispărute pe lacul Razelm, în apropiere de insula Popina.
 
Conform sursei menționate, pentru misiunea de căutare-salvare, la fața locului se află subofițeri din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambarcațiune SAR, o ambarcațiune RIB, forțe din cadrul Poliției de Frontieră, Poliției Locale și mai mulți localnici cu ambarcațiuni proprii.
 
 
Reamintim că în seara zilei de 22.02.2024, în jurul orei 19:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea a două persoane de sex masculin (un adult și un minor) dispărute pe lacul Razelm, în apropierea Insulei Popina, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambarcațiune SAR, o ambarcațiune RIB și o ambulanță SMURD, împreună cu forțe din cadrul Poliției de Frontieră și Poliției Locale.

Forțele de intervenție au procedat la căutarea celor două persoane, atât pe mal cât și în apă.


Ieri, în cursul  dimineții au fost reluate căutările, fiind solicitată și intervenția elicopterului SMURD.


 Citește și

Un bărbat și un minor, dispăruți în Lacul Razelm, județul Tulcea. Pompierii au început căutările (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii