Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre patronii Nuba a fost înjunghiat chiar în fața localului! Anunțul Poliției

ro

20 Apr, 2023 18:56 4438 Marime text

Jean Sasu, unul dintre cei trei acționari ai cluburilor Nuba, a fost înjunghiat, joi după-amiză, în fața localului Nuba Café din Dorobanți. Informația a fost confirmată pentru Libertatea de Alexandru Nanu, co-acționar al companiei.

„Jean se simte bine, este OK, asta e cel mai important”, a declarat Alexandru Nanu, „Nu cunosc motivul pentru care a avut loc agresiunea”, a spus Nanu.

El a adăugat că atacul a avut loc în fața Nuba Café „undeva în jurul orei 15.00”, iar Sasu a fost înjunghiat, cu un briceag., scrie libertatea.ro. 

Poliția Capitalei a transmis că apelul la 112 a fost preluat de polițiștii bucureșteni de la Secţia 1. Atacatorul a fugit de la locul faptei și este căutat.

Oficial de la Poliție 

„Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Facem precizarea că Jean Sasu, împreună cu asociații săi dețin și pe litoral clubul Nuba, care funcționează pe societatea Isna Entertainment Mamaia SRL.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii