Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atacatorul lui Jean Sasu ar fi fugit din România

ro

21 Apr, 2023 16:15 1718 Marime text
Polițiștii l-au identificat pe atacatorul lui Jean Sasu, unul dintre patronii clubului Nuba.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, omul ar fi cetățean străin. Mai mult decât atât, acesta ar fi fugit deja din România, seara trecută. 

Sursele citate spun că poliția a aflat hotelul unde a fost cazat bărbatul și a identificat și mașina închiriată cu care acesta s-a deplasat pe perioada șederii în România. 
 

Potrivit acționarilor, agresorul patronului a filat zona cafenelei cu câteva zile înainte. Mascat cu o pălărie și cu ochelari de soare, să fie cât mai greu de recunoscut, acesta a urmărit fiecare mișcare, iar în cele din urmă și-a pus planul în aplicare.


Amintim că Jean Sasu, unul dintre acționarii Grupului Nuba, printre care și localul din zona cluburilor din Mamaia Nord, punct fierbinte în sezonul cald pentru turiști, a fost înjunghiat, joi, 20 aprilie 2023.
 
Mai precis, se afla în fața localului Nuba Cafe din zona Dorobanți, din Capitală, când o persoană l-a atacat de la spate, cu un briceag, reușind să îl înjunghie. Conform apropiaților, acestea se simte bine și nu se cunosc cauzele agresiunii.
 
Filmul acțiunii poate fi vizualizat în filmarea de mai jos cu momentul atacului.






Oficial de la Poliție 

„Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Facem precizarea că Jean Sasu, împreună cu asociații săi dețin și pe litoral clubul Nuba, care funcționează pe societatea Isna Entertainment Mamaia SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii