Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre militarii din elicopterul prăbușit în județul Constanța ar fi împlinit astăzi 45 de ani

ro

12 Mar, 2023 11:44 3033 Marime text

Zi tristă pentru familia sublocotenentul (pm) Marinescu Ionuț, care ar fi împlinit astăzi, 12 martie, 45 de ani. Din nefericire, sublocotenentul se afla în elicopterul care s-a prăbușit pe 2 martie 2022 în zona Gurei Dobrogei.
 
Șase dintre cei opt militari decedați în accidentele aviatice care au avut loc, în județul Constanța, în seara zilei de 2 martie, au fost conduși pe ultimul drum la Constanța, în data de 5 martie 2022.
 
Cei șase eroi au fost înmormântați în Cimitirul Eroilor din Municipiul Constanța.Marinescu Ionuț era personal de însoțire medico-sanitar, era angajat din 2021, era căsătorit și avea un copil.
 
Reamintim că elicopterul militar, tip IAR 330-Puma al Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu,  decolase de urgență în misiune de căutare-salvare a pilotului aeronavei MiG 21 LanceR. Elicopterul a pierdut legătura radio cu baza în jurul orei 20.44 şi s-a prăbuşit în zona localității Gura Dobrogei, județul Constanța, la aproximativ 11 km de aerodrom.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Șapte militari morți, în elicopterul prăbușit, în județul Constanța! Lista persoanelor decedate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii