Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre cei mai cunoscuți ofițeri din Poliția Constanța iese la pensie! „Sper că m-am ridicat la înălțimea așteptărilor“

ro

02 Oct, 2023 14:30 2793 Marime text


Comisarul-șef Tudorel Dogaru, comandantul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, din cadrul Poliției Române, iese la pensie!
 
Anunțul a fost făcut chiar de către comandantul BCCO, care a precizat că „a fost cea mai mare onoare să fac parte din această instituție“.


 
Redăm, în continuare, mesajul transmis de cms.șef Tudorel Dogaru:
 

„După 30 de ani în care am îmbrăcat uniforma Poliției Române,  am decis că este timpul să trec în rezervă. A fost cea mai mare onoare să fac parte din această instituție.
 
Mulțumesc tuturor polițiștilor (și au fost destui) cu care am lucrat!  A fost un privilegiu!
 
Le sunt recunoscător pentru sprijin tuturor celor din: justiție, ordine publică, siguranță națională, apărare, administrație și presă cu care am colaborat, precum și prietenilor mei. Sper că m-am ridicat la înălțimea așteptărilor!
 
Le cer iertare celor din familie pentru toate momentele în care nu le-am fost alături pentru că am pus mai presus de orice profesia. Cu certitudine mă voi revanșa!


 
LEX ET HONOR!“

 
Sub conducerea lui Tudorel Dogaru, în luna martie 2023, Serviciul Antidrog din cadrul BCCO Constanța a primit placheta de onoare a Poliției Române, pentru activități deosebite.
 
Cms.șef Tudorel Dogaru se află la conducerea BCCO Constanța din luna februarie 2019.
 
Anterior, acesta a fost șeful Poliției Locale Constanța, iar înainte, șef al Poliției Municipiului Constanța, adjunct al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța, șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța, șef al Biroului Drumuri Naționale și Europene din Poliția Rutieră Constanța, șef al Biroului Accidente din Poliția Rutieră Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Sărbătoare în fruntea mascaţilor din Constanţa
Comisarul-şef Tudorel Dogaru împlineşte azi 40 de ani

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii