Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ucrainean a încercat să scoată ilegal din România doi sirieni ascunși în rulouri de tablă

ro

21 Sep, 2023 10:36 681 Marime text
foto: Garda de CoastăDoi sirieni au fost depistați de poliţiştii de frontieră de la PTF Negru Vodă, ascunşi în remorca unui autocamion. 

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, doi cetăţeni sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera din Bulgaria în România, ascunși în remorca unui autocamion.

„În data de 20.09.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat la control un cetățean din Ucraina care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu rulouri de tablă, cu destinaţia Ucraina.
În urma verificărilor efectuate, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascunşi în compartimentul marfă al semiremorcii, doi cetățeni străini. Cu ocazia verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, în vârstă de 18, respectiv 22 de ani“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Ca urmare a celor constatate, persoanele respective au fost preluate, în baza  Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 

Citește și. 

Descinderi la un grup infracțional format din cetățeni ucraineni și români, specializat în contrabandă cu țigări (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii