Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un TIR s-a așezat de-a latul drumului între Lumina și Sibioara

ro

26 Oct, 2020 09:21 5934 Marime text
  •  Un accident rutier s-a produs între localitățile Lumina și Sibioara. În secțiunea  „Galerie foto “ și  „ Video “  puteți vedea imagini de la eveniment.
Un TIR s-a așezat  de-a latul drumului între localitățile Lumina și Sibioara. TIR-ul avea numere de Prahova și nu era încărcat.
 
De asemenea, este și un copac căzut pe partea carosabilă.
 
Amintim că, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting de tip cod portocaliu, valabilă astăzi, 26 octombrie, între orele 08.00 și 11.00, în județul Constanța: Cobadin, Negru Vodă, Topraisar, Chirnogeni, Albești, Independența, Amzacea, Pecineaga, Mereni, Comana, Cerchezu.

Se vor semnala : averse ce vor depăsi local 35...45 l/mp; frecvente descărcări electrice; grindină de mici dimensiuni; intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie.

Oficial de la Centrul INFOTRAFIC 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN22 Constanța – Tulcea, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, din cauza unei furtuni și a carosabilului umed, un autocamion a derapat și a rămas imobilizat de-a latul pe suprafața de rulare. Nu sunt persoane rănite, însă circulația este întreruptă pe ambele sensuri.
 
Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute.
 
De asemenea, trafic îngreunat din cauza condițiilor meteorologice este și în zona localității Palazu Mic, pe DN 22,  unde o cantitate mare de noroi și pietre a ajuns pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii