Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:17 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer forțează trecerea căilor ferate, printre bariere (video)

ro

01 Nov, 2021 10:56 1660 Marime text


Un șofer inconștient a forțat traversarea trecerii la nivel cu calea ferată, printre bariere.
 
Iată postarea făcută pe facebook de către CFR Infrastructură:
 

„Deși în ultima perioadă am sesizat public gravele abateri de la respectarea regulilor de circulație rutieră la trecerile la nivel cu calea ferată, un nou caz de inconștiență a fost surprins duminică, 31 octombrie 2021, la ora 07.45, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 13+958, situată între stațiile București Băneasa - Pantelimon, cartierul ANDRONACHE.
 
Imaginile, inclusiv numărul de înmatriculare al autoturismului, au fost transmise și reprezentanților Poliției pentru identificarea conducătorului auto.
 
CFR SA va sprijini în continuare acțiunile Poliției Rutiere în vederea identificării conducătorilor auto care încalcă în mod voit regulile de circulație prevăzute de CODUL RUTIER, prin monitoizarea traficului la trecerile la nivel și transmiterea tuturor imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi, astfel încât împreună să contribuim la reducerea numărului de accidente/incidente rutiere la TRECERILE LA NIVEL CU CALEA FERATĂ!
Reamintim participanților la trafic importanță respectării semnalizării la trecerile la nivel cu calea ferată, deoarece:

  •  O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile celor pe care îi transportă!
  •  O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier, feroviar sau, chiar și al pietonilor!
  •  O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!
  •  O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!

 
Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!”


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii