Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesor cercetat penal pentru purtare abuzivă „Fetița mea dacă iese exact așa ca tine bat la ea ca la fasole. Îi scot toți dinții din gură”

ro

21 Dec, 2021 14:24 1795 Marime text


Un profesor de la o unitate de învățământ din județul Arges este cercetat penal pentru purtare abuzivă, după ce părinţii unei eleve l-au acuzat că le-a abuzat emoţional copilul. 

Profesorul acuzat a declarat că acele capturi de ecran ale discuţiilor au fost realizate fără acordul şi că de fapt ar fi vorba de un joc.  

Înregistrările ar fi fost făcute în timpul orelor de informatică, iar totul ar fi început atunci când eleva i-ar fi atras atenția profesorului cu privire la limbajul pe care-l folosea, informează epitesti.ro

„Măi, fetițo, tu ce nu înțelegi? În primul rând, tu nu ești șefa mea să-mi spui mie cum să vorbesc. Vorbesc cum vreau eu (...)”, spune profesorul. 

„(...) Deci, A., îți spun eu, nu e pe treaba ei, m-ai înțeles, nu este crescută cum trebuie, m-ați înțeles, asta e. Și e valabil pentru toată lumea, pentru toți elevii gen A.”

„Păi, este o problemă, măi, nesimțiților și obraznicilor! Voi trebuie să știți cine este stăpân în clasă, m-ați înțeles?”

„Aoleu, R., sincer îți spun, drept îți spun, de abia aștept să fac și eu, să am și eu o fetiță așa ca tine, fetița mea, copilul meu, și dacă iese exact așa ca tine, mamă, bat la ea în fiecare zi, ca la fasole, știi cum!  îi scot toţi dinţii din gură dacă e aşa”, a mai spus profesorul. 



Oficial de la IPJ Argeș


„În ziua de 20 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară s-au autosesizat şi s-au deplasat la unitatea de învăţământ în cauză, unde au efectuat verificări.


În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă şi continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea stabilirii împrejurărilor în care evenimentele s-au petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun”.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Facebook.com/ Direcția Generală de Poliție a Municipiului București





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii