Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un mort și doi răniți, în urma unui accident rutier grav produs pe DN 66

ro

14 Sep, 2019 15:38 1938 Marime text
O femeie de 65 de ani a murit şi doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident produs sâmbătă în zona municipiului Petroşani, pe DN 66, după ce două autoturisme s-au tamponat pe podul de la Dărăneşti, iar una dintre maşini a căzut la baza acestuia şi a rămas blocată pe plafon, relatează Agerpres.

Potrivit primelor informaţii ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, un autoturism condus cu viteză de un tânăr de 25 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină, pe care a proiectat-o în afara părţii carosabile. Din cauza impactului, autovehiculul a căzut de pe pod.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Petroşani. Echipele de prim ajutor ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi SMURD au găsit trei victime, dintre care două blocate în maşini.

Conform medicilor SAJ Hunedoara, femeia a decedat pe loc, iar celelalte două victime, un bărbat de 50 de ani şi unul de 25 de ani, au suferit diverse traumatisme şi fracturi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii