Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat suspectat că a tâlhărit o femeie a căzut de pe bicicletă la scurt timp după atac. Individul, reținut de polițiști

ro

24 Sep, 2023 15:19 711 Marime text
Foto: IPJ TulceaÎn seara zilei de 23 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în aceeași seară, în jurul orei 20:30, în timp ce se deplasa pe jos pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, ar fi fost deposedată prin violență de către un individ necunoscut care se deplasa pe bicicletă, de geanta pe care o purta pe umăr.

Ulterior săvârșirii faptei, cel în cauză s-ar fi dezechilibrat, căzând în vegetația din partea adiacentă părții carosabile, împrejurare în care persoana vătămată și-ar fi recuperat geanta.

„Ca urmare a sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenție lucrătorilor de poliție, iar polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat bărbatul în cauză, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomirești, județul Olt, care a fost condus la sediul poliției pentru verificări.
Din cercetări s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Argeș. 

După administrarea probatoriului, probatoriului, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și: 

Conflict într-o familie din Pitești! Implicat și un copil
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii