Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Satu Mare a fost arestat după și-a violat băiatul de 4 ani pentru a se răzbuna pe mama copilului

ro

19 Feb, 2022 16:25 1831 Marime text
Un bărbat din municipiul Carei, județul Satu Mare, a fost arestat vineri, 18 februarie, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, după ce acesta și-a bătut și violat propriul copil în vârstă de patru ani.


Scenele cumplite au fost filmate și trimise mamei, aflată în străinătate, pentru a o va convinge să se întoarcă la el, în România.


 
„La data de 17 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Carei, l-ar fi agresat fizic, pe fiul său, de 5 ani.

Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate, se confirmă.


Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. “Andrei” din Satu Mare.



Pe numele bărbatului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.



Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie”, a transmis IPJ Satu Mare.


Filmul a fost prezentat Judecătoriei Carei, iar pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă. Bărbatul riscă să fie acuzat și de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv pornografie infantilă.

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Sursa portalsm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii