Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat drogat din Cernavodă le-a spus jandarmilor în față ce avea de gând să facă

ro

03 Aug, 2023 12:18 886 Marime text
Droguri. Sursă foto: IJJ Constanța
  • Doi bărbați din Cernavodă au fost prinși de jandarmi cum se drogau.
  • Unul dintre bărbați le-a spus jandarmilor că stătea pe bancă cu prietenul său deoarece „voia să fumeze un joint împreună cu acesta “.
 
Marţi, pe 1 august 2023, în timpul unei misiuni de patrulare în oraşul Mangalia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat, în plină zi, pe digul de pe faleza oraşului, un bărbat care fuma dintr-o ţigaretă care emana un miros înţepător şi se afla într-o stare vizibil euforică.
 
În momentul în care jandarmii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul a devenit agitat, fapt care i-a făcut pe jandarmi să-l controleze corporal, descoperind asupra lui şi două pacheţele cu o substanţă de culoare verde-oliv.
 
Joi, 3 august 2023, în timpul unei misiuni de patrulare desfăşurate noaptea în oraşul Cernavodă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat doi bărbaţi pe o bancă.
 
Fiind aproximativ ora 01:30, jandarmii i-au legitimat pe cei doi, în acel moment ambii bărbaţi afişând un comportament vizibil agitat. Acest fapt i-a făcut pe jandarmi să-i controleze corporal, descoperind asupra unuia dintre ei un pacheţel cu o substanţă de culoare verde-oliv.
 
Celălalt bărbat a declarat că stătea pe bancă cu prietenul său deoarece „voia să fumeze un joint împreună cu acesta“.
 
Tuturor persoanelor menţionate le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000,pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri) iar substanţele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, fiind predate către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.
 
Le reamintim pe această cale tuturor cetăţenilor faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani“.
 
Sursă foto: IJJ Constanța

Citește și:

Adolescentă de 16 ani, decedată după ce ar fi consumat droguri împreună cu un prieten! Trei suspecți, reținuți de DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii