Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Suceava transporta ilegal lemne. Materialele, ascunse sub o prelată

ro

30 Aug, 2023 12:12 734 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Un bărbat de 38 de ani conducea o autoutiliară care transporta lemne fără să aibă autorizație marți, pe 29 august 2023, în județul Suceava, în zona orașului Vicovu de Sus.
 
Ieri, pe 29 august 2023, în jurul orei 07:30, polițiștii orașului Vicovu de Sus, din județul Suceava, au identificat și oprit pentru control, pe strada Ștefan cel Mare, o autoutilitară care era acoperită cu o prelată.
 
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoutilitara transporta material lemnos, fără aviz de însoțire.
 

„Conducătorul autoutilitarei a fost identificat în persoana unui bărbat 38 ani, din comuna Gălănești, sat Hurjuieni. S-a procedat la verificarea în aplicația SUMAL 2.0, iar în urma interogării, a rezultat faptul că șoferul nu deține aviz de însoțire a materialului lemnos transportat.
 
Bărbatul a fost condus la Ocolul Silvic Putna, organele silvice procedând la inventarierea materialului lemnos, stabilind că șoferul a transportat cu autoutilitara cantitatea de 3,22 mc lemn foc fag“, adaugă sursa.

 
În conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 modificată s-a dispus confiscarea cantității de 3,22 mc lemn foc fag în valoare de 759 lei, întreaga cantitate de lemn fiind predată în custodia Ocolului Silvic Putna.
 
Față de conducătorul auto s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă, conform Legii nr. 171/2010, modificată.

Citește și:

Sume mari de bani, furate în municipiul Suceava. Care sunt metodele folosite de hoți
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii