Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a vurt să jefuiască un magazin din sectorul 2! Date oficiale actualizate de la Poliție

ro

18 Jan, 2024 11:37 657 Marime text
La data de 17 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 7 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.
 
La data de 10 ianuarie 2024, Secția 7 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, vânzător în cadrul unui magazin cu punct de lucru în Sectorul 2, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.30, o persoană ce avea fața acoperită ar fi intrat în interiorul magazinului, iar în încercarea de a sustrage bunuri, l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi exercitat acte de violențe, provocându-i mai multe leziuni, transmite un comunicat al Poliției. 
 
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.
 
Astfel, în vederea probării activității infracționale a bănuitului, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.
 
De asemenea, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.
 

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Știri ConstanțaBărbați reținuți pentru tâlhărie calificată în Constanța. Un copil a rămas fără telefonul mobil (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii