Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Substanțe psihoactive, descoperite asupra unui grup de tineri, format și din minori

ro

07 Jun, 2022 14:23 855 Marime text
foto: IJJ Tulcea

Luni, 6 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Tulcea au descoperit asupra unui tânăr un set de foițe pentru confecționarea țigaretelor, iar în proximitatea acestuia, un grinder, conținând resturi vegetale de culoare verde-maro. 

Astfel, în data de 06 iunie, a.c., în jurul orei 22.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au observat patru tineri care se aflau într-un loc întunecat și retras, având un comportament agitat.
 
Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind cele menționate anterior. 

Persoanele, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, au declarat că se întorceau din oraș și au hotărât să mai petreacă un timp afară împreună, recunoscând că cumpărat împreună produsele cu scopul de a confecționa mai multe țigarete.

Potrivit IJJ Tulcea, ei au reușit să ascundă, în grabă, doar grinderul într-un tufiș din apropiere, însă și acesta a fost descoperit.
 
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii