Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Dosar penal pentru doi bărbați care încercau să vândă parfumuri contrafăcute într-o parcare. Au fost depistați de jandarmi

ro

07 Jun, 2022 14:01 1008 Marime text
Parfumurile contrafăcute, foto: IJJ Tulcea

Doi bărbați în vârstă de 20, respectiv 30 de ani au fost depistați, într-o parcare, de jandarmii tulceni, în timp ce încercau să convingă trecătorii să cumpere parfumuri. Acestea erau inscripționate cu numele unor mărci similare celor înregistrate, informează marți  Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Tulcea
 
Potrivit sursei citate, persoanele în cauză au încercat să fugă de forțele de ordine, însă aceștia s-au supus jandarmilor, spunându-le că au avut asupra lor mai multe parfumuri pe care le-au achiziționat, știind că sunt contrafăcute.

De asemenea, ei au mărturisit că au reușit să le ofere spre vânzare trecătorilor la un preț mai mare, iar cu cele 11 produse găsite asupra lor intenționau să procedeze în același fel.
 
Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.
 
„Recomandăm cetățenilor să sesizeze organele competente dacă sunt abordați de necunoscuți care le oferă spre vânzare diverse produse susceptibile a fi contrafăcute”, precizează IJJ Tulcea. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii